Nyt om værkstedet i Langøgård

Kære ”gør-det-selv” folk

Hermed en opdatering på processen omkring foreningens værksted. Vi har siden det blev vedtaget på generalforsamlingen, etableret værkstedet med indtil videre tre arbejdsstationer.

Der er blevet leveret værktøj, maskiner, træ og møbler, hvilket vi har været utroligt glade for.

Mange tak for alle bidragene og bliv endelig ved!

Hvor langt er vi så?

Værkstedet er som sådan klar til brug. Der er lavet et udlånssystem, husorden, arbejdsstationer til hhv. træarbejde, maling og cykelreparation. Der er hyldeplads til projektopbevaring med mere.

Der mangler dog en væsentlig brik, for vi kan afslutte puslespillet og åbne dørene. Loftet mellem klæderetagen og stuen er meget tyndt, hvorfor alt brug af værkstedet kan høres i lejlighederne ovenover. Fra udvalgets side mener vi ikke, at beboerne skal udsætte for støjgener i urimelig grad, hvorfor det ikke åbnes før, at værkstedet er isoleret ordentligt.

Vi forsøgte i 2016 at få bevilget penge til at isolere loftet med støjdæmpende plader, men der kunne ikke tilgodeses midler til opgaven. Det håber vi der kan i 2017.

Vi skal nok holde jer orienteret omkring processen. Vi håber også meget på at i vil komme med jeres inputs, således at vi kan få det bedst mulige værksted. Det samme gælder for dem, som har hænderne skruet rigtigt på. Kom tilbyd jeres hjælp. Det bliver ikke bedre end hvad vi gør det til!

Med venlig hilsen
Værkstedsudvalget
Preben, Dorthe, Hans og Kasper.

Værksted 1Værksted 2