Fælles URTEPLANTE-eftermiddag i gården den 20. maj, kl. 13-15

Kære beboere,

Foråret er endelig kommet, og det er nu tid til at få sået og plantet krydderurter m.m. i vores fælles højbede, så vi sammen kan hygge om bedene og nyde hjemmedyrket grønt i vores mad. Det gik rigtig godt med bedene sidste år, og vi håber, at endnu flere har mod på at få fingrene i jorden i år.

Gårdlauget sørger for, at højbedene bliver gjort klar. Vi indkøber også frø og forspirer forskellige krydderurter, med undtagelse af salvie, rosmarin, oregano, timian, purløg og jordbær, som vi har fra sidste år.

Vi håber, at I møder op til fælles plantning. Tag gerne egne frø eller planter med til de fælles højbede (helst usprøjtede eller økologiske frø og planter).

Vi håber derudover, at der er mange, som har lyst til at tage del i at få vores højbede til at trives, vande og passe dem med hinanden og gårdens børn, og benytte sig af de lækre urter m.m., når der grilles etc.

Tag gerne en kande kaffe/te eller anden drikkelse og evt. lidt snack eller spiseligt med, så vi kan hygge lidt mens vi planter. I må meget gerne skrive og melde jer til, så vi har en indikation af, hvor mange der er interesserede (og evt. hvilke planter I tager med). Tilmelding til Trine Glue Doan.

I er også meget velkomne til bare at møde op på dagen, hvis I ikke er tilmeldt.

På vegne af Gårlauget De Tre Høje

Gry (Langøgård) og Trine (Nygårdsvej 53-57)