Første fælles høst og spisning i gården søndag den 19. juni

Hej alle planteglade gårdboere,

Dejligt at I var så mange, der var med til at plante og hygge d. 22 maj, i alt var vi en ca. 14 familier fra Tåsingegård, Langøgård, Nygårdsvej 53-57 og Bakkebo.

Vi ved, at der var flere, der desværre ikke kunne være med på selve plantedagen, så I får nu chancen for at komme på søndag og være med der i stedet.

Som de fleste af jer nok allerede selv har set, så har vores højbede det godt – alle planter ser ud til at at have slået rod og trives (radise og rucola frøene er spiret, oreganoen i vildt flor og selv porrerne har rejst sig).

Ja, der er meget at glæde sig over – ikke mindst at højbedene nu tiltrækker flere godtfolk i den 6-kantende have, og at vi lærer hinanden bedre at kende på tværs af gården.

Og nu er det ved at være vel på tide, at vi mødes om at høste og aftaler vanding over sommeren.

Første dato gang er søndag den 19. juni, hvor vi mødes kl. 17 ved højbedene, så kan vi høste lidt og aftale vandingsplan. Dem der har lyst, kan tage deres aftensmad med – så kan vi stille bænke op til at spise sammen.

Giv gerne lige en melding tilbage på langoegaard@langoegaard.dk.

Indtil da ville det være godt, hvis der bliver nippet af persillen, som har det særligt godt, og gerne korianderen som er ved at gå i blomst.

Mvh.
Trine og Gry
på vegne af Gårdlauget