Sociale arrangementer

Vi er en andelsforening, der sætter pris på et godt sammenhold og på, at man kender hinanden. Derfor holder vi flere gange om året diverse sociale arrangementer.

Til jul holder vi juletræstænding med julesange, dans om det store juletræ i gården og servering af gløgg, varm kakao og æbleskiver. Enkelte år har vi ligeledes holdt juleklippehygge i beboerlokalet efterfølgende.

Til Fastelavn slår vi katten af tønden i gården, hvor børn og barnlige sjæle kommer udklædt og kæmper om at blive Kattedronning og Kattekonge. Tønderne er selvfølgelig fyldt med lækre sager til børnene. Vi serverer fastelavnsboller og synger fastelavnssang.

Om sommeren holder vi sommerfest. Vi sætter telt op i gården, tænder grillen og serverer velkomstdrink. Det plejer at være et rigtig hyggeligt arrangement med god stemning og megen snak. Det er en god mulighed for nye andelshavere til at lære de øvrige beboere at kende. Hvis vejret er til det, tænder vi ofte bål i gården, når solen er gået ned som afslutning på sommerfesten.

Fastelavn i Langøgård