Julelukket på kontoret, ny formand efter årsskiftet og andet nyt fra bestyrelsen

Kære alle

Julelukket på kontoret
Kontoret vil holde lukket mellem jul og nytår. Sidste åbningsdag er den 18. december og kontoret er åbent igen den 8. januar 2020.

Arbejdet i Tåsingegade og renovering af vaskeriet
Der blev og bliver fortsat arbejdet i Tåsingegade for at få vores fundament tæt. Undervejs er man stødt på et par uforudsete ting, men nu kan vi se frem til et tæt fundament.

Da der har været mange udgifter i forbindelse med renoveringen af Tåsingegade, har vi besluttet at udsætte renoveringen af vaskeriet til februar. Vi beklager, at det endnu engang bliver udskudt.

Rens af tagrender
Tagrenderne er blevet efterset og renset – både til gaden og gården. Så de er klar til vinteren.

Arbejdslørdag kommer i foråret
Arbejdslørdagen som skulle være afholdt i efteråret er blevet udsat til foråret.

Husk at lufte ud dagligt
Vi opfordre alle til at lufte ud dagligt i jeres lejligheder. Hvis I ryger i lejligheden bør i lufte ekstra ud, da det siver ud på opgangen til gene for andre. Husk at have jeres træk-ventiler åbne på alle vinduer hele året. Det er bedst for ejendommen, hvis vi holder et godt indeklima.

Regler for fremleje
Hvis du i en periode skal arbejde eller studere et andet sted og derfor vil fremleje din lejlighed, skal du kontakte bestyrelsen for tilladelse. Se §11 i foreningens vedtægter.

Ny formand efter årsskiftet
Lisbeth stopper som formand og udtræder af bestyrelsen den 31. december 2019 efter mange år i bestyrelsen. Gry indtræder som formand den 1. januar 2020.

Vi ønsker jer alle en god jul og et godt nytår.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen