Oprydning i gården – har du noget stående, skal det flyttes senest onsdag den 2. juni

Kære andelshavere,

Vi arbejder på at forskønne gården. Derfor vil vi bede jer, der har ting som potter, planter, stole, caféborde, legetøj, kælke, gamle knallerter og andet stående i gården, om senest onsdag den 2. juni at flytte dette ned i egne kældre midlertidigt, og rydde ud og op i de ting, der er gået i stykker.

Undgå venligst at bruge gården torsdag den 3. juni

Torsdag morgen kommer der et firma og renser alle fliserne på Langøgårds område i gården, derefter bliver fliserne imprægneret, så de kan stå flot fremover. Da firmaet skal kunne komme til at rengøre alle fliserne, bedes I benytte jer af cykelkældrene, gaden eller andre dele af gården torsdag og fredag til opbevaring af cykler og knallerter.

For at  imprægneringen skal blive så vellykket som muligt, sætter vi afspærring op i gården den ene dag, der bliver imprægneret, så venligst benyt hovedtrapperne og undgå gården den ene dag, så bliver resultatet bedst til glæde for os alle.

Når fliserne er blevet imprægneret, kommer der en maler ud og maler alle soklerne i gården. Hvis nogen har mod på at hjælpe med at flytte borde og bænke ind på græsplænen onsdag, er I meget velkomne til at gøre dette.

På forhånd tak for hjælpen
Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Langøgård