Fælles urteplante-eftermiddag i gården søndag den 22. maj kl. 14 til 18

Kære beboere,

I Gårdlauget har vi besluttet at etablere et par fælles højbede med krydderurter og andet spiseligt i gården, så vi sammen kan hygge om bedene og nyde hjemmedyrket grønt i vores mad.

Gårdlauget sørger for indkøb af højbede og jord, og vi køber/forspirer også lidt forskellige krydderurter (timian, persille, purløg, basilikum, og koriander m.m.).

Vi håber, at I har lyst til at møde op til en hyggelig fælles plantedag, tag gerne egne frø eller planter med til de fælles højbede (helst usprøjtede eller økologiske frø og planter).

Vi håber, at der er mange, som har lyst til at tage del i at få vores højbede til at trives, vande og passe dem med hinanden og med gårdens børn, og benytte sig af de lækre urter når der grilles etc.

Højbedene vil blive placeret centralt i gården i den runde cirkel imellem porten Nygårdsvej og porten Tåsingegade. På dagen vil der blive serveret en lille forfriskning og snack til alle der deltager.

I må meget gerne skrive og melde jer til, så vi har en indikation om, hvor mange der er interesserede (og evt. hvilke planter I tager med). Men man er selvfølgelig også velkomne til blot at møde op på selve dagen.

Tilmelding til trine.glue@gmail.com eller langoegaard@langoegaard.dk

Så kom og få fingrene i jorden og mød andre fra de forskellige foreninger i gården til en hyggelig plantedag. Vi glæder os til at se jer.

På vegne af Gårdlauget De Tre Høje,
Gry (Langøgård) og Trine (Nygårdsvej 53-57)